VRAGEN OVER LEKKER VENLO 2021

Op donderdag 8 april 2021 werd duidelijk dat er in 2021 geen Lekker Venlo georganiseerd wordt. In 2022 komen we bij u terug.

 

Onderstaande vragen en antwoorden bieden wij u nu al aan, maar indien u additionele of dringende vragen heeft, willen wij u vragen deze via onderstaand formulier te stellen.

Waarom is ervoor gekozen om dit jaar geen Lekker Venlo te organiseren?

Het bestuur en de vrijwilligers kiezen ervoor om geen risico te nemen voor de gezondheid van onze deelnemers, bezoekers en partners. De aanhoudende onzekerheid rondom het Coronavirus en de daarmee samenhangende beperkingen heeft een te grote impact op ons evenement, waarin samenzijn en onderling contact met elkaar centraal staat. 

De groei van 1.500 naar ruim 12.000 bezoekers in het Lekker Venlo weekend en de groeiende vraag naar culinaire, hoogstaande gerechten in een sfeervolle omgeving vraagt om concrete aanpassingen in het concept waarop Lekker Venlo de komende jaren moet kunnen voortbouwen. Deze nieuwe richting van Lekker Venlo gaan we de komende maanden verder vormgeven.

 

Komt Lekker Venlo wel terug?

Zeker weten, in 2022 kunt u Lekker Venlo nieuwe stijl gewoon bezoeken in het Julianapark in Venlo. De voorlopige datum voor Lekker Venlo in 2022 is: 17, 18 en 19 juni 2022.

 

Een nieuw concept, gaat Lekker Venlo veel veranderen? 

Stichting Lekker Venlo heeft een heldere visie om meer mensen kennis te laten maken met lokale restaurants, chef koks en gezonde en bijzondere gerechten. Deze gedachtegang blijft de kern van Lekker Venlo. De groei in bezoekers en de groeiende vraag naar culinair, hoogstaande gerechten vraagt om concrete aanpassingen in het concept. Die moeten goed uitgedacht en uitgevoerd kunnen worden en daar is tijd voor nodig. Er zal een breder aanbod komen als het gaat om chefs die de meest bijzondere gerechten volgens verschillende thema’s zullen bereiden. Het nieuwe concept heeft als doel om de bezoeker een breder culinair aanbod te bieden, waarbij meer plek is voor lokale en regionale (top)chefs. Dit biedt ook veel meer mogelijkheden voor partners om mee te werken aan het evenement.   

 

Als het evenement culinairder wordt, is het dan nog wel kindvriendelijk? 

Lekker Venlo is een evenement voor het hele gezin, zo ook voor kinderen. We zijn er trots op dat we mensen uit alle leeftijdscategorieën aanspreken en spelen daar al jaren op in met een kinderhoek, businessavond en samenwerking met Venloop. Dus ook uw kinderen zijn onze toekomst. Het is daarom juist belangrijk om hen niet uit het oog te verliezen. Wij zorgen ervoor dat er leuke activiteiten zijn voor de kinderen net als voorgaande jaren.  

 

Zal het evenement Lekker Venlo nog steeds gratis toegankelijk zijn in het weekend?

Ja, de gedachte is dat Lekker Venlo gratis toegankelijk blijft in het weekend en de businessavond voor sponsoren betaald blijft.

 

Kan ik de muntjes van Lekker Venlo 2019 nog wel gebruiken?

Muntjes die je in 2019 gekocht hebt blijven geldig in 2022.

 

Mogen consumenten ook meedenken met de invulling van het nieuwe concept?

Graag! Wanneer je een idee hebt of de ambitie hebt om onze teams en commissies mee te helpen horen we graag van je.

Zijn er al restaurants, chefs of partners benaderd voor het nieuwe evenement? 

Een groot aantal chefs, restaurants en partners heeft zeer positief gereageerd op de eerste versies van het nieuwe concept. Ook merken we dat binnen het nieuwe concept meer mogelijkheden voor samenwerking ontstaan voor chefs, restaurants, partners en onze bezoekers. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

 

Kunnen partners Lekker Venlo ook benaderen?

Jazeker, we zoeken actief naar partners die een rol willen spelen tijdens Lekker Venlo 2022. Mensen, bedrijven of instanties met een goed idee of die hier kansen in zien zijn van harte welkom om zich te melden bij ons team. Neem hiervoor contact op via onderstaand formulier.

 

Heb jij andere vragen?

Contact opnemen kan via onderstaand formulier in te vullen.

Stel uw vraag of help ons mee:

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

© Copyright 2021 - Lekker Venlo | Disclaimer

(Online) Marketing Partner:

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon