ZONDAGSE BRUNCH | ZONDAG 16 JUNI 2019

_MG_1031.JPG
VADERDAG BRUNCH
Heerlijk culinair verrast worden en exclusief genieten van Lekker Venlo!

Op Zondag 16 juni organiseren we de Lekker Venlo Zondagse brunch! De uitgelezen mogelijkheid om met het gezin, familie, vrienden en kennissen te genieten van een bijzondere brunch op Lekker Venlo!

Van 11:30 tot 14:00 heten we alle papa's, mama's en kinderen van harte welkom op het jubileumpaviljoen van Lekker Venlo in het Julianapark in Venlo. U kunt dan samen genieten van een bijzonder brunch arrangement op het terrein van Lekker Venlo dat dan exclusief voor de brunchreserveringen opent. Ideaal dus voor een gezinsuitstapje met opa en oma!

TIjdens de brunch verrassen wij u met bijzondere gerechten, heerlijke drankjes en een amusementsprogramma! Wat dat is houden we geheim, maar u kunt erop rekenen dat zowel volwassen als kinderen gaat genieten!

Natuurlijk kunt u aansluitend diverse acts de revue zien passeren op het hoofdpodium. Voor de kinderen is er het uitgebreide speelpark, en organiseert Lekker Venlo met Kokkerelli  de Kokkerelli kookworkshop! Onder begeleiding van de Kokkerelli-chef mogen kinderen dan een heerlijk gerechtje  maken. 

Reserveer tijdig uw kaarten en consumptie bonnen voor vader: bestel nu uw brunch voucher!

Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, voor kinderen tot 12 jaar gelden speciale prijzen.

Aanvang: 11:30

Einde: 14:00

Toegang: brunch voucher (via webshop)

Bijzonderheid: Kies en bijzondere brunch voor je papa/man of vader in een restaurant naar keuze!

Brunch card.png