Foto's Donderdag 14 juni | Eat, Meet & Recruit!

Het gaat snel, de eerste dag van Lekker Venlo 2018 is alweer voorbij! Donderdag 14 juni was de eerste editie van Lekker Venlo Eat, Meet & Recruit. Met bijna 300 bezoekers was het een sfeervolle en geslaagde editie, ondanks de regen.

Naast de interessante workshops ‘Dare to be different’ en 'Het ABC van personal branding' hield ook vriend van Lekker Venlo; Robert Doornbos een betoog over hoe je als professional meer uit je carrière kunt halen. Na afloop konden de bezoekers het opnemen tegen Robert in de MediaMarkt Venlo racesimulator.

Gerechten? Natuurlijk was er volop sfeer en heerlijk eten. Nieuwkomers TOF, de Beejekurf (terug na laatste editie in 2013) en Ijsco Fantastico presenteerden bijzonder smaakvolle en enerverende gerechten van hoogstaand niveau. Echte aanraders dus!

De andere restaurants verrasten door hun bijzondere en uitgekiende kaart, vergezeld van heerlijke wijnen! Een sfeerimpressie van donderdag 14 juni: Lekker Venlo Eat, Meet & Recruit!


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten