Hanos food experience staat bol van smakelijke vernieuwing op het gebied van koken!

Tijdens Lekker Venlo is Hanos Venlo een van de belangrijkste partners tijdens het evenement. Gedurende het Lekker Venlo weekend op 16 en 17 juni 2018 brengen zij op het Hanos demoplein dagelijk de Hanos Food Experience:

Op een leuke manier kennismaken met de mogelijkheden van voedsel, ingrediënten en kooktechnieken die onderbelicht of onbemind zijn gebleven. Hanos en Lekker Venlo hebben een interessant demoprogramma opgesteld waaronder meer:

Urban Ponics

Laurens Trebes

Urban Ponics laten zien hoe je sla kunt laten groeien op een manier die je niet voor mogelijk hield: uit je muur. Door toenemende urbanisatie en gebrek aan landbouwgrond bedachten deze pioniers eenvoudige manieren op in de hoogte te telen, Full spectrum farming noemen ze het. Hoe ze dat doen? Dat vertellen ze op Lekker Venlo!

Ediks Azijn en Olie

Sjef Brok

Wat Urban Ponics maakt, dat maakt Ediks Azijn en Olie helemaal lekker!

Ediks zijn zachte azijnen die geen azijn mogen heten, puur om het feit dat zij een te lage zuurgraad hebben. Deze is namelijk lager dan de wettelijke voorgeschreven 4%. De voordelen van deze lage zuurtegraad zijn dat de vers verwerkte ingrediënten in deze ediks in een gerecht beter tot hun recht komen én dat er geen extra zoetstoffen toegevoegd hoeven te worden om het zuur van de azijn te maskeren.

Fiberne Charcuterie

Varkensvlees op een bijzondere manier! Het team van Fiberne Charcuterie staat niet alleen bekend om diens heerlijke varkensvlees, maar ook voor de manier waarop ze omgaan met de dieren en de voedingsmiddelen die ze voor de varkens produceren om deze een gezond en smaakvol leven te laten leiden.

Centraal staat: Duurzaamheid, Welzijn en Smaak en textuur

Ocean Perfect

Live seafood. rechtstreeks uit de zee. vanuit een 5-sterren beleving.

Gezond eten en het eten van vis gaan hand in hand, Ocean Perfect perfectioneert het produceren van duurzame vis.


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten