Sponsor in beeld: Ralph Schaepkens van Stadion Uitzenden

Ralph, stel jezelf even kort voor...

Ralph Schaepkens, mede-eigenaar van Stadion Uitzenden. Compagnons zijn Pascal Dassen en Haiko Salzmann. Onze ambitie om 11 jaar geleden een bedrijf starten was dat onze rol van werknemer te klein werd. We zagen meer en betere mogelijkheden om zelf actief te zijn in de uitzendbranche.

Waar zijn jullie als bedrijf ontzettend sterk in?

De kwaliteit van onze dienstverlening is ontzettend hoog en wordt door onze opdrachtgevers en flexwerkers beoordeeld met een 8. Dit cijfer komt als resultaat voort uit een onderzoek van 2017. De kwaliteit uit zich met name in de werkwijze, het maken van afspraken en het nakomen ervan. Daarnaast is onze kennis en ervaring op het gebied van wet-en regelgeving meer dan voldoende aanwezig. Op deze manier voeren wij gesprekken met klanten over het reguliere uitzendwerk maar ook over het meedenken met het hele personeelsbeleid van een bedrijf.

Hoe zouden jullie team en kennis willen omschrijven?

Allereerst proberen wij mensen binnen ons bedrijf te halen die voldoen aan onze kernwaarden, betrouwbaarheid, no-nonsense en humor. Dit zijn overigens onze voorwaarden voor iedere samenwerking. Mede door vast te houden aan deze kernwaarden realiseren ieder jaar weer een mooie groei. Groei die we tevens behalen door onze kennis actueel te houden en vooral gebruiken wanneer we met een klant meedenken. We zijn tenslotte ook HR-specialisten.

Waarom nemen jullie deel aan de businessavond?

Wij prefereren de lokale netwerken boven landelijke. Dat zie je ook min of meer terug in ons klantenbestand. We hebben goed contact met MKB bedrijven in Limburg en beschouwen deze ook als de motor van Limburg. Vandaar dat deze businessavond precies past binnen onze filosofie en daar willen we natuurlijk bij zijn.

Wat is jullie ervaring met de kwaliteit van de restaurants van Lekker Venlo?

Guus Jeucken, kantoormanager van de vestiging Venlo vult aan: de deelnemende restaurants zijn natuurlijk bekend in Venlo en omgeving. Als Venlonaren zijn mijn collega's en ik met enige regelmaat te vinden in één van de restaurants. De kwaliteit is subliem! Ik mag gerust zeggen dat zij als uithangbord van culinair Venlo dienen.

Met wie gaan jullie naar Lekker Venlo? Partners? Relaties? Personeel?

Wij zullen aanwezig zijn met de volledige bezetting van de vestiging Venlo en hebben onze relaties benaderd om met ons mee te gaan, voor een gezellige en informele avond. Hier werd erg positief op gereageerd! Uiteindelijk zijn we met een grote en mooie groep. We hebben er in ieder geval veel zin in!

Hoe kijken jullie tegen de netwerkmogelijkheden die Lekker Venlo u biedt aan?

Natuurlijk is de mogelijkheid tot netwerken één van de redenen waarom we graag willen deelnemen, maar wij willen bovenal een gezellige avond met collega's en relaties hebben. Wij zijn van mening dat Lekker Venlo hier het ideale evenement voor is.

Wat zouden jullie nog meer van Lekker Venlo verwachten, hebben jullie ideeën of wensen?

Het wordt onze eerste keer als Stadion zijnde dus laten ons graag verrassen!.

#sponsor #partner

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten