In gesprek met Stacey-Jane Roks van Olympia

Stacey-Jane, stel jezelf even kort voor. Ik ben Stacey-Jane Roks, Consultant Werving & Selectie voor Olympia regio Eindhoven en Venlo. Ik woon sinds een half jaar samen met mijn vriend in Venlo. Met mijn collega's ben ik verantwoordelijk voor de regio Eindhoven en Venlo. Ik ben gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals naar een vaste baan op MBO+, HBO en WO werk- en denkniveau.

Mijn kracht ligt in mijn oprechte interesse in mensen: door middel van persoonlijk contact en het zien van kansen zorg ik voor de beste match. Ik maak makkelijk en snel verbindingen: zowel met opdrachtgevers als met de kandidaten. Ik zorg dat ik voor beiden van toevoeging ben tijdens het wervingsproces. Hoe ik dat doe? Door mijn kennis en ervaring op het gebied van Werving & Selectie ontzorg ik in het traject van het aantrekken van talent én adviseer ik op het gebied van personele vraagstukken.

Maar ook kandidaten begeleid ik in het proces: ik ondersteun bijvoorbeeld bij de voorbereiding zodat de kandidaat volledig in zijn of haar kracht staat tijdens het sollicitatiegesprek!

Waar zijn jullie als bedrijf ontzettend sterk in? Velen kennen Olympia als een uitzendbureau en in het voorzien van tijdelijk en of flexibel inzetbaar personeel zijn we ontzettend sterk. Met ruim 130 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden met de kracht van een landelijke organisatie met alle regionale kennis! Maar daarnaast bemiddelen wij ook in vaste banen. Hoe zouden jullie de ideale kandidaat en/of collega willen omschrijven? Wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio Venlo of Eindhoven gaan we graag met je in gesprek! Door ons brede netwerk van opdrachtgevers in diverse branches willen we graag kijken wat we voor jou kunnen doen - van commerciële banen tot werken in de logistiek. Wij bieden banen aan op alle kennis- en ervaringsniveaus. Motivatie, houding en gedrag vinden wij het allerbelangrijkste! Welke vacatures hebben jullie op dit moment? Customer Support medewerker, ICT Administrator, (Junior) Accountmanager en Commercieel medewerker binnendienst. Waarom nemen jullie deel aan Eat, Meet & Recruit? Wij zijn voor onze opdrachtgevers altijd op zoek naar de beste kandidaten. Daarmee bedoelen wij zowel op basis van kennis en ervaring, maar ook iemand die past in het team en bij de bedrijfscultuur.Wij willen mensen verbinden met werkgevers die hen de ruimte geven het beste uit zichzelf te halen. Wij denken dat een prominent evenement als deze ons in contact zal brengen met kandidaten die hier voor open staan en zich kunnen vinden in onze werkwijze!

Welke ontwikkelingen zien jullie de komende jaren op de arbeidsmarkt? De arbeidsmarkt is in beweging en zal dit blijven doen. Factoren als vergrijzing, digitalisering en automatisering maar ook de huidige maatschappij hebben hier grote invloed op. Schaarste is op het ogenblik het ‘buzzword’ op de arbeidsmarkt.

Met een verder aantrekkende economie, een toenemend aantal vacatures en een verdere daling van de werkloosheid roept iedereen dat er sprake is van schaarste. Een CV en opleiding zijn al lang niet meer bepalend of iemand succesvol zal zijn in zijn/haar werk. Houding, gedrag, motivatie zijn minstens zo bepalend. Wij kunnen een rol spelen bij het vinden van andere doelgroepen, het opleiden van werkgevers en werknemers. Zo wil Olympia betekenis geven aan werk, nu en in de toekomst.

Wanneer is een kandidaat geschikt voor de rol? Afhankelijk van je kennis en ervaring kijken we graag welke werkgever bij je past.De eerste stap in onze aanpak is dat we weten wat zowel de werkgever en jou als kandidaat beweegt. Wat wil je bereiken? Wat vind je belangrijk? Wat vraag je? Waar ben je? Waar zoek je?Wij zorgen er dan voor dat je als kandidaat een eerlijk idee krijgt van de bedrijfscultuur, werkomgeving en werk. Zo maken wij samen de beste match! Wat zouden jullie werkzoekenden willen meegeven? Zelf de juiste nieuwe baan vinden, is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt. Voor je het weet, verlies je kostbare tijd en energie. Omdat verwachtingen anders zijn. Omdat er verschillende ideeën zijn over de toekomst. Omdat mentaliteit en cultuur toch niet bij elkaar passen. Logische dat je dan een specialist inschakelt die er voor zorgt dat er een juiste match wordt gemaakt waar alle betrokken partijen energie van krijgen.Schroom dus niet contact met ons op te nemen!

Meer weten over de mogelijkheden die Olympia jou biedt? Schrijf je nu in voor Eat, Meet & Recruit!

#Eat

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten