In gesprek met Geert Vergeldt van Vostermans Companies

Stel jezelf even kort voor. Mijn naam is Geert Vergeldt en ben HRM manager bij Vostermans Companies. Ik ben 35 jaar geleden gestart als administratief medewerker en kreeg de kans om door te groeien naar een functie met elke dag afwisseling, spanning, resultaat en waardering. Kortom, plezier in mijn job, met collega's en de organisatie.

Waar zijn jullie als bedrijf ontzettend sterk in? Als Venlose onderneming staan wij wereldwijd bekend als een betrouwbare ventilatorontwikkelaar en -fabrikant met persoonlijke aandacht voor de klant en onze medewerkers. Hoe zouden jullie de ideale kandidaat en/of collega willen omschrijven? Onze ideale kandidaat is nieuwsgierig, leergierig en betrouwbaar, en wil de kans grijpen om in een dynamische omgeving zichzelf en de organisatie verder te ontwikkelen. Welke vacatures hebben jullie op dit moment? Lead Test Engineer, Electronical Engineer, Technical Communicator, Manager Research & Development, Teamleader Finance, Projectmanager, Mechanical Engineer, Maintenance Engineer HPD. Waarom nemen jullie deel aan Eat, Meet & Recruit? Wij willen Vostermans Companies lokaal nog verder onder de aandacht brengen, vacatures presenteren en we vinden het gewoon leuk om op deze manier regionale initiatieven te ondersteunen.

Welke ontwikkelingen zien jullie de komende jaren op de arbeidsmarkt? De krappe arbeidsmarkt biedt kansen aan bedrijven om zich te onderscheiden. Vacatures vul je niet meer vanzelfsprekend in en dat zorgt dus voor innovatie, kansen en vernieuwing.

Wanneer is een kandidaat geschikt voor de rol? Als de basiskennis op orde is, de motivatie om te leren hoog is en de wil om te slagen aanwezig is, dan komen we een heel eind. Het platform voor succes bieden wij! Wat zouden jullie werkzoekenden willen meegeven? Kom een keertje bij ons langs of op de koffie, dan laten wij je zien wat wij in huis hebben.

Meer weten over Vostermans Companies? Schrijf je nu in voor Eat, Meet & Recruit!

#Eat

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten