Sponsor in beeld: Xander van de Kamp van ACS

Xander, stel jezelf even kort voor...

Ik ben Xander van de Kamp 45 jaar, vader van 2 kids en directeur van ACS cleaning. Onze missie is 'Samen werken aan een schone wereld'. Een schone wereld in de breedste zin van het woord. Hier zetten we ons met ca 250 vakgedreven medewerkers dagelijks voor in. Het schoonmaakvak ben ik in gerold en letterlijk en figuurlijk onderaan de ladder begonnen. Passie voelde ik zo'n 25 jaar geleden al vooral bij het ondernemen. Een bedrijf opbouwen en hierdoor ook veel kunnen toevoegen aan de samenleving. Een toevoeging als werkgever, als dienstverlener en ook sponsor op gebied van diverse sociale en sportieve activiteiten.

Waar zijn jullie als bedrijf ontzettend sterk in?

Het Samen werken aan een schone wereld. Dit doen we dagelijks met en voor onze klanten. We ontzorgen onze klanten op facilitair gebied, waarbij schoonmaak onze corebusiness is. Ons bedrijf is zeer service en oplossings gericht en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Hoe zouden jullie team en kennis willen omschrijven?

Binnen ACS beschikken we op managementnivo over een jarenlange ervaring en knowhow van de branche. Samen met ons gedreven team van medewerkers weten we deze kennis om te zetten in de praktijk.

Waarom nemen jullie deel aan de businessavond?

Samen werken aan een schone wereld is voor ons ook werken aan een 'schoeënere' wereld. Voor ons zijn zaken als maatschappelijk verantwoord ondernemen, sponsoring van sport en andere goede doelen en natuurlijk ook zo'n schoën top evenement als Lekker Venlo daar een onderdeel van. Ook Lekker Venlo past daarbij perfect in onze visie. Daarnaast is het ook een mooie avond waar onze medewerkers die normaal voor onze klanten klaar staan nu eens lekker zelf kunnen genieten.

Wat is jullie ervaring met de kwaliteit van de restaurants van Lekker Venlo?

Wij vinden de kwaliteit super en hoogstaand. We genieten hier al jaren van.

Met wie gaan jullie naar Lekker Venlo? Partners? Relaties? Personeel?

Zoals hierboven al genoemd gaan we met een deel van ons personeel naar lekker Venlo. Onze manier om hen ook eens lekker in het zonnetje te zetten. Iets wat zei dagelijks voor onze klanten doen.

Hoe kijken jullie tegen de netwerkmogelijkheden die Lekker Venlo u biedt aan?

Lekker Venlo is één van de grootste netwerkevents van Venlo je treft er bijna iedereen en door de opzet kom je toch ook weer op een andere manier met elkaar in contact. Voor ons is het deze keer ook teamwerk om ook als collega's elkaar op een andere manier te ontmoeten.

Wat zouden jullie nog meer van Lekker Venlo verwachten, hebben jullie ideeën of wensen?

Dat het droog blijft :-)

Nou Xander, we hopen met je mee!


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten