Sponsor in beeld: Marc Geraeds & Reno Berretty van Drukkerij Knoops

Marc, stel jezelf even kort voor...

Marc Geraeds, directeur eigenaar van Drukkerij Knoops, heb een grote passie voor duursport, een echte uitlaatklep waar ik veel energie van krijg om dagelijks voor de volle 100% in te zetten voor mijn grafische passie "drukwerk en meer". Reno Berretty, mede-eigenaar van Drukkerij Knoops en heb buiten mijn passie voor drukwerk ook een passie voor lekker eten en koken. Vandaar dat ik Lekker Venlo een warm hart toe draag.

Waar zijn jullie als bedrijf ontzettend sterk in?

Korte lijnen en een persoonlijk contact, hier doen we alles aan. U kunt bij ons terecht voor kleine maar ook voor grote producties, van ontwerp tot realisatie van uw digitale boodschap of op papier/karton. Wij produceren graag opdachten met een uitdaging in vormen en uitvoeringen, niets is ons te gek, we doen het allemaal......

Hoe zouden jullie team en kennis willen omschrijven?

We hebben een geweldig team vakmensen met heel veel kennis van ons grafische vak. Kom maar op en daag ons uit….

Waarom nemen jullie deel aan de businessavond?

Gezellig met heel veel ondernemers uit de regio genieten van lekker eten en drinken. Hier komen we nieuwe mensen tegen en treffen natuurlijk vele van onze gewaardeerde relaties.

Wat is jullie ervaring met de kwaliteit van de restaurants van Lekker Venlo?

Bij vele hebben we natuurlijk al eens mogen proeven van de geweldige keuken. Voor de bij ons nog onbekende is het een ontdekking geweest en zijn we vaak aangenaam verrast.

Met wie gaan jullie naar Lekker Venlo? Partners? Relaties? Personeel?

Samen met een aantal uitgenodigde relaties en onze dames gaan wij genieten van gezelligheid, lekker eten en drinken.

Hoe kijken jullie tegen de netwerkmogelijkheden die Lekker Venlo u biedt aan?

Voor ons is dit de eerste keer dat we dit mooie evenement financieel steunen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe contacten en willen daarom dit jaar bekijken wat ons dit gaat brengen.

Wat zouden jullie nog meer van Lekker Venlo verwachten, hebben jullie ideeën of wensen?

Voor ons is het niet alleen proeven van lekker eten en een goed glas wijn, we gaan proeven aan een sponsorschap voor de toekomst waar we veel nieuwe relaties aan over willen houden………daag ons uit en we gaan de mogelijkheden samen bekijken.

#sponsor #partner

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten