Business actie: De Jansen-Noy Businessweek!

Lekker Venlo en Jansen-Noy zijn businesspartners op het gebied van zakelijke kleding. Mede daarom brengen wij u graag deze mooie actie: De Jansen-Noy Businessweek!

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw organisatie. De uitstraling van uw personeel bepaalt de eerste indruk die u bij uw klant maakt. Representatieve kleding waarin uw medewerkers zich mooi en zelfverzekerd voelen, geeft zelfvertrouwen. Dé basis voor succes. Met meer dan 300 toonaangevende merken onder één dak vindt u bij modezaak Jansen-Noy in Sevenum altijd wat u zoekt.

Passend advies

De heren- en damesafdeling van Jansen-Noy staan beide voor kwaliteit, vakmanschap en bijzondere details. De gespecialiseerde Fashion Guides adviseren u graag bij het samenstellen van een representatieve look en stijl, passend bij uw onderneming. Van zakelijke dienstverlening tot horeca. Van kostuum tot polo. Binnen het uitgebreide assortiment topmerken komen uw werknemers gegarandeerd tot de perfecte look. Steevast met een perfecte pasvorm. De vakkundige coupeuses staan altijd voor u klaar.

Een uniek maatpak

De afdeling Heren Business biedt naast een breed assortiment kostuums in alle soorten, maten en merken óók op maat gemaakte kleding aan. In de made-to-meisure corner laat u uw kostuum rustig op maat maken. Kies het model, de stof, voering en knopen naar uw wens en creëer een onderscheidend en persoonlijk pak. Laat zien waar uw bedrijf voor staat.

Businessweek

Profiteer nu tijdelijk van een mooie business aanbieding: van maandag 21 tot en met zaterdag 26 mei ontvangt u het tweede kostuum GRATIS! Deze actie is geldig op geselecteerde kostuums.

Wilt u meer weten over deze actie? Bezoek dan:

Jansen-Noy

Pastoor Vullinghsplein 20

5975 DJ Sevenum

077 467 2929

www.jansen-noy.nl


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten