Speciaal Lekker Venlo hotelarrangement

Graag verwelkomen we ook onze gasten uit de regio in een sfeervolle, culinaire omgeving zodat u optimaal kunt genieten van een geweldige avond uit, zakelijk netwerken en/of een heerlijk Lekker Venlo weekend in de stad Venlo.

In samenwerking met Hotel van der Valk biedt Lekker Venlo u namelijk niet één, maar twee unieke arrangementen! Zo bieden we het Lekker Venlo business arangement, waarbij u voor slechts 189 euro een overnachting plus een businessticket ontvangt.

Daarnaast bieden we het Lekker Venlo hotelarrangement. Voor slechts 89 euro verblijft u in een van de comfortkamers van het Van Der Valk Hotel Venlo, inclusief een op maat gemaakt culinair verwenningspakket.

Zo ontvangt u of uw zakelijk gasten onder meer:

  • Als vanzelfsprekend een hartelijk welkom in hotel van der Valk Venlo

  • Toegang tot Lekker Venlo in het Julianaparkt te Venlo

  • 15 consumptiebonnen voor gerechten en drank bij de diverse restaurants op de luxe paviljoens tijdens Lekker Venlo

  • Puur culinair genieten in een lounge sfeer

  • Entertainment in de vorm van kookdemo’s, muziek en straattheater gedurende de businessavond en het weekend van 15 en 16 juni 2019

  • Overnachting in een comfort kamer

  • Uitgebreid ontbijtbuffet met live cooking

Lekker Venlo verwelkomt u graag in een bijzonder hoogwaardige sfeer, met een rijke culinaire en entertainment invulling gedurende het weekend van 15 en 16 juni 2019. Met 11 restaurants die u verwennen met bijzondere, smakelijke en culinaire gerechten. Vergezeld van passende wijnen of een heerlijke andere verfrissing.

U kunt het arrangement hier boeken, via de website van van der Valk Venlo.

Mocht u een arrangement boeken voor een zakelijke relatie, dan kunt u eventuele additionele kaarten voor de businessavond hier bestellen.


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten