De Kookbattle terug op Lekker Venlo 2018!

Na jaren van afwezigheid, is de Kookbattle terug op Lekker Venlo. Stichting Lekker Venlo gaat samen met Cuisine Culinaire Noord Limburg op zoek naar de beste hobby koks uit de regio Noord- en Midden Limburg.

CCNL is al jaren de grootste vrijwillige hobby kookclub van Noord-Limburg en kookt op een gezellige manier, gerechten op culinair hoogstaand niveau. Dat past volledig in de visie van Lekker Venlo en biedt de bezoekers van de Lekker Venlo Kookbattle inspiratie, inzicht en laagdrempelig kennismaken met koken en het samenstellen van bijzondere recepten.

Voorrondes bepalen de finaleplaatsen

CCNL organiseert voorrondes om te bepalen welke vier teams strijden in de finales van de kookbattle op zaterdag en zondag 16 en 17 juni. Welk team durft het aan om te koken vanuit een black-box van ingrediënten en in één uur tijd een gerecht aan de jury te presenteren?

De voorrondes worden gehouden in de professionele keuken van CCNL In Maasbree in de middag van 28 april en 5 mei. Deelname is gratis. Men kan zich aanmelden op de website van CCNL.

Bekijk ook de CCNL promotievideo voor de Kookbattle:


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten