Lekker Venlo 2018 in de startblokken...

Een evenement met een unieke, kwalitatieve uitstraling & sfeer, een culinair hoogstaand aanbod, een vernieuwend entertainment aanbod én een breed publiek aanspreken zodat deze kennis kunnen maken met gezonde, bijzondere en hoogstaande gerechten van restaurants uit de regio. Dat doel stelt de organisatie zich voor aanvang van de organisatie van Lekker Venlo in 2018.

Vernieuwing

Voor de negende editie van Lekker Venlo staat wederom veel vernieuwing, verrassing en bijzondere culinaire ervaringen op het programma. Zo zal Lekker Venlo ook dit jaar naar verwachting vier dagen lang geopend zijn voor publiek met een aantal nieuwe, bijzondere evenementen.

Business avond 2018

Op vrijdag 15 juni vindt de traditioneel uitstekend bezochte businessavond plaats, het netwerkevenement voor de regio Groot-Venlo met een bijzonder programma en meer dan 10 restaurants die hun meest spectaculaire en bijzondere gerecht aan meer dan 1700 gasten presenteren. De verkoop van businesskaarten start binnenkort, u ontvangt hierover een melding als u zich hiervoor in het verleden heeft aangemeld.

Het Lekker Venlo Weekend

In het weekend worden twee dagen lang diverse evenementen, workshops, demonstraties en kookwedstrijden georganiseerd, met een rijke aanvulling van muzikanten en sfeervolle muziek in een bijzonder mooie en luxe ambiance op het Lekker Venlo terrein. Dit jaar beloven een aantal bijzondere vernieuwingen plaats te vinden die onder meer invloed zullen hebben op de lay-out van het evenement.

Wilt u bijdragen?

Ben u geïnteresseerd in de ontwikkelingen of wilt u een bijdrage leveren aan Lekker Venlo 2018? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of neem contact op met de organisatie van lekker Venlo!

Wij heten iedereen van harte welkom op 14, 15, 16 én 17 juni 2018 in Julianapark, te Venlo!


Recente berichten
Gerelateerde berichten