Female Fusion hoofdact Zaterdag 17 juni Lekker Venlo


Samen met Grenswerk presenteren we Female Fusion als dé hoofdact van de zaterdagavond van Lekker Venlo.

Deze dames combineren hun muzikale talenten in een live act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en zang improviseren op de muziek van de DJ, wat resulteert in een uniek en creatief geluid, gegrepen door het moment. Samen gaan we genieten van funky house en soul beats, die gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgen!

Kom dus ook en geniet van Lekker Venlo!

De bio van Female Fusion:

It’s all in the name: these ladies blend their musical talents in a live act with an unforgettable wow-factor! The live percussion, violin and vocals improvise alternately alongside the music of the DJ, resulting in a unique and creative sound. Enjoy an overwhelming experience of funky house and soulful beats. An exclusive live act for an event or party provinding that guaranteed 'spark' on the dance floor. FemaleFusion is taking over! Are you ready to dance?

Meer informatie over Female Fusion is te vinden op:

https://www.facebook.com/femalefusionlive/


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten