Fotorapportage van donderdag 15 juni: Cinema Culinair

Op donderdag 16 juni was de eerste editie van Cinema Culinair. Een samenkomst van food en drie culinaire films: voor alle kinderen was er Ratatouille, de culinair verantwoorde docu werd de film van Sergio Herman getoond, Fucking Perfect.

De afsluiter van de allereerste editie van Cinema Culinair was de hoofdfilm 'Burnt', een spannende film over het leven van Adam Jones, die als sterren kok alles verliest en daarna zijn leven op orde probeert te krijgen door een nieuw restaurant te starten, waarbij hij alles op alles zet om zijn sterrenstatus te herwinnen.

Voor de eerste editie van Cinema Culinair kijken wij terug op een gezellige dag, waarbij de gehele familie heeft kunnen genieten van mooie films, heerlijk weer en al het lekkers dat Lekker Venlo te bieden heeft.


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten