René Pluijm bekende chef-kok op Lekker Venlo!


In samenwerking met onze partner Kokkerelli zijn wij erg trots om bekend te mogen maken dat René Pluijm de bekende chef-kok tijdens Lekker Venlo is. René zal tussen de spannende finales de de junior kookbattle van Kokkerelli enkele workshops verzorgen.

René Pluijm is onder meer bekende van "Pluijms eetbare wereld" op RTL4 (www.pluijmseetbarewereld.nl) waar hij de wereld over reist op zoek naar bijzondere en authentieke gerechten.

Meer weten over René Pluijm? Kijk dan op de website, of kom ook op zaterdag 17 juni naar Lekker Venlo in het Julianapark Venlo!

Over Rene Pluijm:

Zijn moeder bracht hem de liefde voor koken bij. Hij maakte van zijn droom werkelijkheid. René heeft inmiddels een indrukwekkende cv op het gebied van eetcultuur. Hij is in Nederland en in het buitenland op alle gebieden van het restaurantwezen actief geweest: als kok, in de bediening, als bedrijfsleider, als directeur, als eigenaar en ook als consulent, als ontwikkelaar van food formules, als bouwbegeleider en in culinaire activiteiten met kinderen. Door de jaren heen werkte hij voor bekende etablissementen zoals De Hoefslag in Bosch en Duin, Greve in Den Haag en Hotel Arena, Hortus Botanicus, de Stadsschouwburg en café-restaurant De Jaren in Amsterdam. Maar hij werkte ook buiten de Nederlandse grenzen, onder meer in het Anchorage hotel Dominica in de Caribbean. Hij was initiatiefnemer en eigenaar van de gezonde snackbar Dolores in Amsterdam en zijn meest recente onderneming was René Pluijm Boerendelicatessen in Hilversum. Zijn carrière als presentator startte met kleine zelfgemaakte filmpjes op het internet. Tijdens vakanties in het buitenland filmde hij zijn bezoekjes aan boeren, restaurants en producenten. Hieruit ontstond het idee voor zijn eerste programma ‘Pluijm op pad’. Met Danny als leermeester en coach in het vak van televisiemaken, presenteerde hij dit programma voor RTL4. Het begin van een lange, vruchtbare samenwerking!


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Recente berichten
Gerelateerde berichten