Kokkerelli voorrondes tot 30 mei geopend

24.05.2017

Voor alle jonge culinaire talenten organiseert Kokkerelli ook dit jaar weer de Junior Koolbattle. Tot 30 mei kunnen kinderen in groep 5, 6, 7, of 8 van de basisschool meedoen aan de kookwedstrijd. Kinderen kunnen zich nog altijd inschrijven, simpelweg door thuis een gerecht te maken en dit middels een foto door te sturen naar info@kokkerelli.nl.

 

Uw zoon of dochter wordt dan uitgenodigd voor de halve finale op 7 juni, waar ze live mogen koken. De finale vindt plaats op 17 juni tijdens Lekker Venlo op het hoofdpodium in het Julianapark te Venlo.

 

Kom jij ook koken? Schrijf je dan nu in!!

 

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Gerelateerde berichten
Please reload

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

© Copyright 2020 - Lekker Venlo | Disclaimer

(Online) Marketing Partner:

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon