DIT ZIJN DE RESTAURANTS VAN LEKKER VENLO 2019

Aubergine

"Een ontdekking aan de oevers van de Maas". In het fraaie kloosterdorpje Steyl, even ten zuiden van Venlo, ligt aan de oever van de Maas Restaurant Aubergine.

Een perfecte maaltijd en mooie  wijnen met daarna de mogelijkheid om in één van onze luxe suites te overnachten.

Maashoek 2a, Steijl

077 326  0390 | info@restaurantaubergine.nl

Boca

Bij Restaurant Boca, gevestigd op de Picardie in Venlo tegenover de bioscoop, willen we onze passie voor goed eten met perfect afgestemde smaken delen met iedereen die van lekker eten houdt. Je kunt bij ons uitgebreid dineren maar ook genieten van een goed glas wijn.

Picardie 6, Venlo

077 351  2876 | info@restaurant-boca.nl

Gastrobar Bruiz

Bruiz is een gastrobar waarbij geen specialiteit of specifieke keuken centraal staat, maar die inspeelt op trends. Het team van Bruiz maakt bovenal wat lekker is, vanuit passie en vanuit het hart, dát is wat Bruiz speciaal maakt!

Dorpstraat 20, Maasbree

077 465  1158 | info@bruiz.nu

  • White Facebook Icon
De Chef
Beej benders

Beej Benders... Dat is struinen over de versmarkt, proeven op de eetpleintjes, lunchen in het restaurant . Beej Benders stap je in een grenzeloze ervaring van eten en drinken. Met verse producten direct van de boer, om mee te nemen of direct ervan te genieten in het inpandige restaurant!

Mgr. Nolensplein 54, venlo

077 351  3335 | info@beejbenders.nl

Split.jpg
Dinner in the Sky

Eenmalig. Uniek. Exclusief.

 

Op zaterdag 15 juni is dit exclusieve toprestaurant eenmalig geopend. met een driegangen diner op ruim 30 meter hoogte een unieke belevenis, die door Lekker Venlo i.s.m. Holland Casino Venlo wordt geboden.

Ijsco Fantastico

Met een prachtige locatie aan de stadshaven in Venlo herkent iedere bezoeker van Venlo deze ijssalon met ambachtelijk ijs. Ijsco Fantastico biedt veel meer dan alleen een bijzonder uitzicht op de stadhaven, ambachtelijk ijs, heerlijke koffie en natuurlijke ingrediënten.

Werf 5, Venlo

077 374 5898 | info@ijscofantastico.nl

Vain's

Vain’s is een restaurant bar en eventlocatie in het meest nostalgische straatje in Venlo. Vain’s Bali dining café Venlo ademt Bali en dat proeft u!

 

Uitgesproken smaken, versheid en balans. Op de Jodenstraat nummer 10 worden dagelijks balinese culinaire hoogstandjes aan de gasten geserveerd; de tip van 2019!
 

Jodenstaat 10, Venlo

077 760 0029 | info@vains.nl

2017-08-vains-92-5-orig_orig.jpg
The Scelta Kitchen

The Scelta Kitchen combineert een passie voor goede smaak, gastronomie en gastvrijheid in het organiseren en regisseren van zakelijke evenementen, inspirerende meetings en bijzondere feesten en diners, binnen de muren van The Scelta Institute. Door altijd de laatste internationale trend op het gebied van food te volgen verrassen wij gasten met innovatieve gerechten.

Heymansstraat 35, Venlo

077 324 1020 | seeyou@thesceltakitchen.com

tebben.jpg
Tebben

Heb je het over TEBBEN, dan heb je het natuurlijk over kaas. Heb je het over kaas dan heb je het over TEBBEN. Door ruim 50 jaar vakmanschap produceert, importeert en veredelt TEBBEN kaas van hoge kwaliteit. 

 

Een voorproefje van TEBBEN tijdens de presentatie aan het Lekker Venlo team was uniek en veelbelovend.

Molenbossen 622, Venlo

077 324 3000 | info@tebbenkaas.nl

TOF

Restaurant TOF is vernieuwend en bijzonder concept waarbij de totale belevenis centraal staat. TOF staat voor 'Tabel Of Fantasy' waarbij dineren een geheel nieuwe dimensie krijgt, diverse gangen in evenzoveel ambiances, zonder de ruimte te verlaten. Kom ervaren, beleven en kijken hoe TOF dineren écht bijzonder maakt.

Wisselende lokatie in Venlo

Contacteer
VR_socials_2 (2).jpg
Natural Flavour Freaks

We love herbs! Vitacress Real heeft als missie om mensen te laten genieten van eten en drinken met natuurlijke smaakmakers. En waar kan dat beter dan op Lekker Venlo. Op de jubileumeditie serveren we 5 overheerlijke ijsthee variaties op basis van verse kruiden. Zowel alcoholisch als non-alcoholisch.