OVER LEKKER VENLO

OVER ONS
De organisatie van Lekker Venlo doet er alles aan u een onvergetelijke en comfortabele ervaring te bezorgen.

Lekker Venlo wordt in 2019 voor de tiende maal georganiseerd door stichting Lekker Venlo. Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Mede daarom streven wij er naar om een deel van onze omzet als donatie voor werkzaamheden terug te laten vloeien naar organisaties die zich inzetten voor diverse sociale, culturele en maatschappelijke doelen. 

HET TERREIN
Centraal gelegen in het Venlose Julianapark, direct tegenover het centraal station.

Het terrein van Lekker Venlo is daarom verhard en grotendeels overdekt, zodat het geschikt is voor meerdere weerstypen. Middels moderne stijlvolle paviljoens presenteren de restaurants de gerechten aan u en uw gasten.

Tevens bieden de paviljoens en de centrale stand u ruim voldoende bescherming tegen de (felle) zon en onverhoopte regenval.

Het terrein rondom Lekker Venlo, het Julianapark is bijzonder prettig en geschikt om uw fiets of auto veilig en nabij te parkeren/stallen.

10 JAAR LEKKER VENLO
Een bijzonder evenement, met ruim 10.000 bezoekers die genieten van een intieme culinaire beleving.

Met een brede glimlach van voldoening kijken wij terug op de voorgaande edities van Lekker Venlo. De editie van 2019 was een groot succes, want meer dan tienduizend bezoekers konden drie dagen lang genieten van een sfeervolle en intieme culinaire beleving.

Onze dank gaat niet alleen uit naar de ruim tienduizend bezoekers van Lekker Venlo, maar ook naar de restaurateurs, sponsoren, musici en de vele, vele vrijwilligers die samen Lekker Venlo tot een daverend succes hebben gemaakt. Aan allen die op welke wijze dan ook betrokken waren: hartelijk dank en we zijn trots op jullie. Dank voor 10 onvergetelijke jaren!