NIEUWS OVER LEKKER VENLO 2020

Op vrijdag 20 maart 2020 heeft het bestuur van Lekker Venlo het besluit genomen om Lekker Venlo 2020 niet door te laten gaan.

Het bestuur en de vrijwilligers kiezen ervoor om geen risico te nemen voor de gezondheid van onze deelnemers, bezoekers en partners. De uitbraak van het Coronavirus heeft een te grote impact op ons evenement, waarin samenzijn en onderling contact met elkaar centraal staat.  

 

Maar, we staan niet stil. Hoe spijtig het ook is om nu al dit besluit te nemen, zijn we voornemens om Lekker Venlo in 2021 extra bijzonder te maken. We gaan deze periode gebruiken om het evenement naar een volgend niveau te tillen en de basis te leggen onder nog eens tien edities vol mooie en onvergetelijke ervaringen.

Heb jij ideeën of wil je meedenken met ons team? Laat dan van je horen, stuur ons een mail via het formulier op deze pagina.

 

 

Het persbericht van Lekker Venlo:

Elfde editie Lekker Venlo uitgesteld tot 2021 

Het Coronavirus heeft een grote impact 

 

Stichting Lekker Venlo heeft besloten om dit jaar geen Lekker Venlo te organiseren, maar volgend jaar weer terug te komen met een vernieuwd concept. Het bestuur en de vrijwilligers kiezen ervoor om de eventuele impact van de uitbraak van het coronavirus op het evenement niet af te wachten. De veiligheid en de gezondheid van de bezoekers, partners, sponsoren en medewerkers staan voorop voor Lekker Venlo. 

Lekker Venlo kiest voor zekerheid

Lekker Venlo heeft het nieuws rondom het Coronavirus op de voet gevolgd de afgelopen weken. De snelle ontwikkeling van het virus heeft een enorme impact op onze maatschappij en het plannen en organiseren van het evenement. De meest recente ontwikkelingen zorgen voor extra onzekerheid bij partners en leveranciers wat de organisatie van het evenement onmogelijk maakt. Het bestuur van Lekker Venlo heeft derhalve besloten om de elfde editie uit te stellen naar 2021.

 

Lekker Venlo komt in 2021 terug

In 2021 komt Lekker Venlo terug op de vertrouwde plek in het Julianapark. Het bestuur en de vrijwilligers van Lekker Venlo zullen zich nu volledig gaan richten op het organiseren van het evenement in 2021. De groei van 1.500 naar ruim 12.000 bezoekers per weekend en de stijgende vraag naar culinaire, hoogstaande gerechten in een sfeervolle omgeving vormen de aanleiding voor het ontwikkelen van een nieuw, verbeterd concept waarmee ze het evenement naar een volgend niveau zullen tillen.

 

Er worden reeds verkennende gesprekken met partners, restaurants en chefs gevoerd. Op die manier leggen ze een gezonde basis voor Lekker Venlo, nieuwe stijl. Over de nieuwe opzet zullen ze in de loop van 2020 meer communiceren. 

 

De voorlopige datum voor Lekker Venlo 2021 is 18, 19 en 20 juni 2021.


Q&A voor bedrijven en bezoekers
Om de belangrijkste vragen omtrent Lekker Venlo te beantwoorden heeft Stichting Lekker Venlo een Q&A opgesteld voor zowel bedrijven als bezoekers. Deze is te vinden op www.lekkervenlo.nl/vragen-2020.

Het bestuur van Lekker Venlo

 
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

© Copyright 2021 - Lekker Venlo | Disclaimer

(Online) Marketing Partner:

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon