EAT, MEET & RECRUIT 2019: KOM KENNISMAKEN

EAT, MEET & RECRUIT
In 2019 organiseert Lekker Venlo wederom het Eat, Meet & Recruit evenement

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar waar diverse bedrijven nieuwe medewerkers gevonden hebben, zullen we dit evenement ook in 2019, het jaar waarin Lekker Venlo haar 10-jarig jubileum viert, organiseren. Dit evenement zal op  zaterdag 15 juni 2019 plaatsvinden.

 

Wilt u uw bedrijf presenteren aan werkzoekenden uit de regio? Wilt u kennis maken met de potentiële toekomstige medewerkers van uw bedrijf? En dat onder het genot van een hapje en een drankje, geserveerd door enkele toonaangevende restaurants uit de regio Venlo?

 

Neem dan deel aan Eat, Meet & Recruit @ Lekker Venlo 2019!

Als bedrijf presenteer je jezelf tijdens Eat, Meet & Recruit neem je al vanaf 750 euro. Meer informatie? Neem contact op met ons team!

Zaterdag 15 juni 2019

11.00-15.00 uur

Julianapark Venlo

Inschrijving sluit donderdag  23 mei

Neem contact op met:

Jeroen Kusters

Bestuurslid Stichting Lekker Venlo

E-mail: innovatie@lekkervenlo.nl

Mobiel: 06 22 55 76 86

Welke bedrijven namen deel in 2018?

Als organisatie van Lekker Venlo zijn we trots om de volgende partners van Eat, Meet & Recruit aan jullie voor te mogen stellen: 

press to zoom
Logo's partners EMR_0003_soapbox
Logo's partners EMR_0003_soapbox
press to zoom
Logo's partners EMR_0002_MTY
Logo's partners EMR_0002_MTY
press to zoom
Mediamarkt
Mediamarkt
press to zoom
Wat is het programma tijdens;
Eat, Meet & Recruit?

In samenwerking met de bedrijven die zichzelf voorstellen en Grenswerk bieden we de bezoekers een culinaire middag, vol van workshops en interessante werkgevers die ontzettend goed begrijpen wat het is om op volle snelheid carrière te maken. Tijdens de vorige editie sprak onder meer Robert Doornbos over zijn ontwikkeling en carrière.