EAT, MEET & RECRUIT 2019: KOM KENNISMAKEN

EAT, MEET & RECRUIT
Op zaterdag 15 juni organiseert Lekker Venlo het Eat, Meet & Recruit evenement

Als  professional zijn er tal van uitdagende werkgevers te vinden in de regio Venlo. Maar het brede aanbod van lokale bedrijven maakt het niet altijd makkelijk(er) om de juiste baan en uitdaging te vinden. 

Daarom organiseert Lekker Venlo op 15 juni 2019 Eat, Meet & Recruit! Een sfeervolle ochtend waarop werkgevers en recruiters zichzelf én honderden vacatures presenteren aan jou. 

 Lijkt het jou interessant om deel te nemen aan het Eat, Meet & Recruit evenement? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor deelname. 

Aanvang: 11:00

Einde: 15:00

Toegang voor bezoekers: Gratis op inschrijving 

Alle restaurants en barren zijn gewoon geopend!

Eat, Meet & Recruit 2019
Wanneer
15 jun. 2019 11:00 – 14:00
Waar
Julianapark Venlo, Deken van Oppensingel,
Deken van Oppensingel, 5911 Venlo, Nederland
Vorig jaar: Special guest Robert Doornbos

In 2018 waren er naast diverse inhoudelijke workshops, aangeboden door de deelnemende bedrijven hield Robert Doornbos een keynote over zijn ervaringen in de formule 1, het bereiken van de top, het omgaan met onverwachte situaties en natuurlijk het huidige jong talent uit de regio in de Formule 1: Max Verstappen.

 

Dit jaar? Dat blijft nog even een verrassing!

Met welke bedrijven namen deel aan Eat, Meet & Recruit in 2018?

Als organisatie van Lekker Venlo zijn we trots om de volgende deelnemers aan Eat, Meet & Recruit aan jullie voor te mogen stellen: 

Als organisatie van Lekker Venlo zijn we trots om de volgende partners van Eat, Meet & Recruit aan jullie voor te mogen stellen: 

press to zoom
Logo's partners EMR_0003_soapbox
Logo's partners EMR_0003_soapbox
press to zoom
Logo's partners EMR_0002_MTY
Logo's partners EMR_0002_MTY
press to zoom
Mediamarkt
Mediamarkt
press to zoom
Wat is het programma tijdens;
Eat, Meet & Recruit?

In samenwerking met de bedrijven die zichzelf voorstellen en Grenswerk bieden we de bezoekers een sfeervolle en culinaire ochtend, vol van workshops en interessante werkgevers. Maar ook bieden we volledig programma interessante sprekers, die ontzettend goed begrijpen wat het is om op volle snelheid carrière te maken. Denk daarbij aan Robert Doornbos, die vorig jaar sprak over zijn ontwikkeling en carrière. Of een 10-tal workshops georganiseerd door de deelnemers.

De restaurants van Lekker Venlo bieden jou daarnaast heerlijke gerechten, evenals een bijzonder drank arrangement.