DAGPROGRAMMA ZATERDAG 15 JUNI: BUSINESS & FAMILY

ZATERDAG 15 JUNI

Aanvang: 13:00

Einde: 01:00

Toegang: Vrij toegankelijk voor jong en oud!

Brussels.jpg
_MG_3089.JPG
_MG_3247.JPG
Spectaculaire kookbattle, dinner in the sky en al het goede van 10 jaar Lekker Venlo ervaren!

Lekker Venlo staat niet alleen voor culinair genieten maar ook voor een top entertainmentprogramma voor jong en oud. Elk jaar zullen diverse acts, artiesten en muzikanten er voor zorgen dat niet alleen uw smaakpapillen zich zullen vermaken!

 

Tijdens de jubileum editie van lekker Venlo bieden we een bijzonder spectaculair programma tijdens de eerste dag van het weekend, zaterdag 15 juni.  

Demoplein: gezond, heerlijk & bijzonder eten. Kom proeven!

Vanaf 14:00 start Cuisine Culinair Noord-Limburg in samenwerking met onze partner Hanos met het kook demo-plein waarop doorlopende de heerlijkste, gezonde en bijzondere gerechten bereidt worden. Kom dus vooral proeven!

DInner in the Sky? Uniek, eenmalig en exclusief!

Stap in ons exclusieve restaurant en geniet samen met vrienden, familie, collega’s of team van een uitstekend driegangen diner op ruim 30 meter boven het Lekker Venlo paviljoen. Dinner in the sky is enkel op zaterdag 15 juni mogelijk, kaarten zijn zeer beperkt verkrijgbaar en op specifieke tijdstippen. Slechts 110 plaatsen... Koop uw kaarten hier!

 

Genietende Kinderen

Ook voor de kinderen zijn er speciale kindermenu's en is een groot kinderspeelpark. Op het hoofdpodium vinden onder meer diverse kookworkshops plaats en kunnen de kinderen genieten van diverse kleine optredens.

Dit en nog veel meer

natuurlijk zijn dit maar een aantal van de hoogtepunten van de zaterdag editie van Lekker Venlo 2019 - X- edition. Denk daarnaast aan de gastvrijheid en kookkunsten van 10 lokale top-restaurants, onze unieke wijnbar, de gin-tonic corner en de kleine evenementen die gedurende de dag plaatsvinden. Alles dus voor een heerlijk dagje uit met het gehele gezin!

Het muziek- en theaterprogramma wordt met zorg samengesteld in samenwerking met Poppodium Grenswerk.

Screenshot 2019-06-11 at 22.46.56.png

VRAGEN

VRAGEN OVER LEKKER VENLO
Wellicht heeft u vragen over Lekker Venlo, wij nodigen u dan van harte uit om contact op te nemen!

Indien u vragen heeft die niet door deze website of onze Social Media kanalen beantwoordt worden, dan vragen wij u om contact op te nemen via onderstaand formulier.

Suggesties en ideeën zijn natuurlijk van harte welkom!