DONDERDAG 14 JUNI: YOUNG PROFESSIONALS

DONDERDAG 14 JUNI

Terrein open: 16:00

Einde: 22:30

Toegang: Op basis van inschrijving (vanaf 18:30 vrije entree)

Bijzonderheid: breed aanbod van vacatures in de regio Venlo. Avondvullend programma en culinair netwerken voor Young Professionals.

Eat, Meet & Recruit

Eat, Meet & Recruit is het evenement waar jonge professionals zich kunnen verdiepen in de mogelijkheden die bedrijven uit de regio bieden. Denk daarbij niet alleen aan interessante vacatures, maar zeker ook aan inspirerende kennissessies en motiverende sprekers van topkwaliteit. Deelname is gratis!

Onder het genot van de welbekende gerechten die Lekker Venlo, Lekker Venlo maken brengen wij 'Young professionals & Talenten" in contact met lokale en regionale bedrijven en recruiters.

Het paviljoen van Lekker Venlo is op donderdag voor 18:30 uur enkel na voorregistratie toegankelijk. Inschrijven voor het evenement kunt u doen via onderstaande inschrijflink. Na 20:00 uur is het terrein vrij toegankelijk.

Robert Doornbos

Naast diverse inhoudelijke workshops die aangeboden worden door de deelnemende bedrijven zal Robert Doornbos spreken over zijn ervaringen in de formule 1, het bereiken van de top, het omgaan met onverwachte situaties en natuurlijk het huidige jong talent uit de regio in de Formule 1: Max Verstappen.

 

De ultieme test voor talenten: Kun jij Robert Doornbos verslaan in onze Lekker Venlo Playseat?

Robert is een ultrasnelle coureur, zoals hij regelmatig bewijst in het Formule 1 programma dat op racedagen te zien is. Voor bezoekers wordt de mogelijkheid geboden om in een Playseat de racetijd van Robert te verslaan. De winnaar ontvangt een bijzondere prijs.

bekijk de algemene sfeerimpressie en promotievideo voor Eat, Meet & Recruit
Met welke bedrijven kun jij kennismaken tijdens Eat, Meet & Recruit?

Als organisatie van Lekker Venlo zijn we trots om de volgende deelnemers aan Eat, Meet & Recruit aan jullie voor te mogen stellen: 

press to zoom
EMR deelnemers Experis
EMR deelnemers Experis
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
EMR deelnemers Olympia
EMR deelnemers Olympia
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Als organisatie van Lekker Venlo zijn we trots om de volgende partners van Eat, Meet & Recruit aan jullie voor te mogen stellen: 

press to zoom
Logo's partners EMR_0003_soapbox
Logo's partners EMR_0003_soapbox
press to zoom
Logo's partners EMR_0002_MTY
Logo's partners EMR_0002_MTY
press to zoom
Mediamarkt
Mediamarkt
press to zoom
Wat is het programma tijdens;
Eat, Meet & Recruit?

In samenwerking met de bedrijven die zichzelf voorstellen en Grenswerk bieden we de bezoekers een culinaire avond, vol van workshops en interessante werkgevers. Maar ook bieden we volledig programma interessante sprekers, die ontzettend goed begrijpen wat het is om op volle snelheid carrière te maken. Denk daarbij aan Robert Doornbos, die spreekt over zijn ontwikkeling en carrière. Of een 10-tal workshops georganiseerd door de deelnemers.

De restaurants van Lekker Venlo bieden jou daarnaast heerlijke gerechten, evenals een bijzonder drank arrangement.

VRAGEN

VRAGEN OVER LEKKER VENLO
Wellicht heeft u vragen over Lekker Venlo, wij nodigen u dan van harte uit om contact op te nemen!

Indien u vragen heeft die niet door deze website of onze Social Media kanalen beantwoordt worden, dan vragen wij u om contact op te nemen via onderstaand formulier.

Suggesties en ideeën zijn natuurlijk van harte welkom!