VRIJDAG 14 JUNI: BUSINESS AVOND X-EDITION

MAAN.png
VRIJDAG 14 JUNI

Aanvang: 19:00

Einde: 00:30

Toegang: Op vertoon van kaart

Credit web 2.png
Maan 2017 (groot) (1).jpg
MAAN! Als hoofdact tijdens Lekker Venlo Businessavond  X - EDITION

Bij een jubileum hoort een bijzonder programma, met een bijzondere gast. Voor de businessavond van Lekker Venlo op 14 juni presenteren wij u onze eerste hoofdgast: Maan!

Ruim drie jaar nadat ze The Voice of Holland won, gaat zangeres Maan nog steeds als een trein. Alleen al in het laatste jaar heeft ze heel wat mogen bijschrijven op haar cv: haar eerste EPs en album, een uitverkochte clubtour, succesvolle samenwerkingen, levensveranderende tv-optredens, en dat is nog maar het begin.

 

Weinig winnaars van een grote talentenjacht zijn zó in the picture gebleven als Maan. Zo bracht ze al diverse nummers uit als solo artiest. Ook haar samenwerkingen met  onder andere Hardwell, Ronnie Flex en haar recente hitsingle Hij is van mij die ze samen met Kris Kross Amsterdam produceerde, leveren haar nationale bekendheid. 

Maan zal tijdens Lekker Venlo een mini-concert geven speciaal voor onze businessavond gasten in de bijzondere ambiance van het paviljoen van Lekker Venlo. Overigens zal Maan daarna een van de  gastartiesten zijn in Marco Borasato's De Kuip concerten op 29 mei, 1, 2 en 5 juni. 

Komt u ook met uw gasten genieten van Lekker Venlo Businessavond X- EDITION? Bestel dan nu uw kaarten!

MAAN_logo_zwart (1).png

VRAGEN